Boostia Hyvinvointiin!

Lähde mukaan FlyingFysion ilmaiseen, neljäntoista päivän pituiseen hyvinvointihaasteeseen! Marraskuun pimeys ja viilenevä harmaa sää saa helposti mielen matalaksi, puhumattakaan yhä jatkuvista koronarajoituksista. Arki voi olla sekavaa, tylsää, ahdistavaa ja stressaavaa tai kaikkia niitä yhteensä, eikä huvittaisi tehdä yhtään mitään. Suklaalevy kutsuu luokseen samalla kun jumppavaatteet pölyttyvät vaatekaapin perällä. Mutta…. Ei hätää! Sillä seuraavan kahden viikon aikana, tiedossa on normaalia enemmän piristystä ja inspiraatiota arkeen!

Kaikki lähtee suunnittelusta. Alla oleva kuvajuliste on tiivistelmä Hyvinvoinnin Boostausviikkojen ohjelmasta ja siihen on merkitty tärkeimmät pointit suunnittelun tueksi.

Step 1: Kirjaa tärkeimmät menosi ylös! Tee suunnitelma paperille, läppärille tai puhelimeen. Riippumatta siitä teetkö töitä, opiskeletko, oletko lomautettu tai kuluuko arkesi jotenkin muuten, kirjaa ylös viikon tärkeimmät, pakolliset menosi ja velvollisuutesi. Saat hahmoteltua perustan, jonka ympärille muu toiminta on helpompi suunnitella. Ympyröi ne päivät, jolloin uskot vireystilasi olevan otollisin treeniä varten.

Step 2: Varaa aika kahdelle lihaskuntotreenille. Riippuen lähtötasostasi, voit suunnitella yhden treenin per viikko (kaksi treeniä haasteen aikana) tai kaksi treeniä per viikko (neljä treeniä haasteen aikana). Ideana on suunnitella treenejä sen verran, että ne tulee varmasti tehtyä. Merkkaa ylös siis minimisuunnitelma. Kaikki muu on extraa 🙂 Ja huomioi, että tavoitteena tällä kertaa on suunnitella ja toteuttaa lihaskuntotreenejä.

Päätä, lähdetkö mukaan Economy- vai Business -luokassa? Yllä esitellyt kaksi ensimmäistä askelta kuuluvat haasteen Economy-luokkaan ja voit halutessasi valita toteutettavaksi ainoastaan ne kaksi. Seuraavaksi esiteltävät Step 3 ja 4 täydentävät ohjelmaa ja muodostavat yhdessä kahden ensimmäisen askeleen kanssa haasteen Business-luokka vaihtoehdon. Jatkathan siis lukemista!

Step 3: Varaa kalenterista aikaa hemmotteluhetkelle. Lyhyesti ja ytimekkäästi, pidä huoli, että ehdit tehdä jotain rentouttavaa ja ihanaa ilman mitään kummempaa tavoitetta. Voit panostaa isommin ja varata ajan vaikka hierojalle. Jos haluat hemmotella itseäsi pienellä budjetilla kotona, tee itsellesi vaikka pedikyyri, osta kasvonaamio tai putkirullaile kehoa auki.

Step 4: Tee upgreidaus keittiössä! Ruokavaliota on aina varaa viilata vähän paremmaksi. Lisäätkö yhdelle aterialle enemmän kasviksia vai otatko tavoitteeksi syödä joka aamu aamupalan? Valitse lisäksi yksi välipala ja/tai yksi uusi lämmin ruoka, jota kokeilet haasteen aikana. Laitan sinulle jakoon hyväksi havaitsemiani reseptejä molemmilla viikoilla!

Lähdetkö sinä mukaan Economy- vai Business-luokassa? Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, niin otathan yhteyttä joko blogin tai Instagramin kautta. Muista myös vinkata haasteesta kaverille, jonka tiedät tarvitsevan vähän boostia hyvinvointiin!

Joko luit edellisen postaukseni? Pääset siihen alta.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email