FlyingFysio Home Workouts – Innostava Kotitreenivalmennus Fyysisesti Raskasta Työtä Tekeville

TADAA! Se on vihdoin täällä! Kevään innostavin ja taatusti tehokas kotitreenivalmennus: FlyingFysio Home Workouts.

Nyt sinulla on tilaisuus saada FlyingFysio linjoja pitkin omaan olohuoneeseesi ja treenata tehokkaasti kotona. Tuntuuko sinusta, että treeneissäsi ei ole päätä eikä häntää ja tarvitsisit ohjausta ja tolkkua kotitreeneihisi? Vai oletko kenties jumiutunut tilanteeseen, jossa kotitreenisaldosi lähentelee nollaa ja treeni-into on hautautunut syvälle maanrakoon? Ei hätää, apua on tiedossa! 🙂

FlyingFysio Home Workouts on neljän viikon kotitreenivalmennus fyysisesti raskasta työtä tekeville henkilöille, jotka eivät ole vielä päässeet kotitreenirintamalla vauhtiin. Neljän viikon aikana pääset tekemään johdollani kahdeksan alusta loppuun ohjattua lihaskuntotreeniä, osittain ilman välineitä ja osittain kuminauhan avulla. Tarvitset lisäksi jonkun alustan, joko jumppamaton tai tavallisen maton ja sohvan tai nojatuolin reunan. Videoilla ohjaan sinua oikeassa suoritustekniikassa ja tsemppaan tekemään toistot loppuun asti. Sinun tarvitsee ainoastaan laittaa video päälle ja tehdä mukana. Voit valita itse treenipäivät ja ajat omien menojesi puitteissa. Joka viikolle on suunniteltu kaksi treeniä ja jokaisen viikon aikana treenataan koko kroppa vähintään kerran läpi. Lihaskuntotreenien lisäksi saat kehonhuoltovideon, jota voit tehdä halutessasi lepopäivinä.

Tasoltaan treenit ovat Economy Plus -tasoa, eli ne sopivat sinulle, jos sinulla on jonkin verran liikuntataustaa, mutta et ole tehnyt säännöllisiä, tehokkaita lihaskuntotreenejä kotona. Tämä kotitreenivalmennus sopii sinulle myös, jos sinulla on kokemusta lihaskuntotreenistä kuntosalilla, mutta kotitreeniyrityksesi eivät ole ottaneet tuulta alleen.

Valmennuksen tavoitteena on tarjota vastapainoa fyysisessä työssä rasittuvalle kehollesi, vahvistaa lihaksistoasi, opettaa sinua treenaamaan tehokkaasti kotona ja auttaa sinua muodostamaan kotitreenistä säännöllinen rutiini. Saat treenivideoiden lisäksi ”Ready for Home Workouts” -oppaan, jossa jaan kanssasi keinoja, joiden avulla voit valmennuksen jälkeenkin rakentaa itsellesi toimivia kotitreenejä.

Valmennuksen hinta on 34,90 euroa ja saat kaikki materiaalit sähköpostiisi päivää ennen valmennuksen alkua, sunnuntaina 2.5.2021. Materiaalit ovat PDF-tiedostoina ja niissä on suorat linkit treenivideoihin. Videot ovat käytettävissäsi kuusi kuukautta valmennuksen jälkeen.

Tutustu alta vielä kotitreenivalmennuksen esitteisiin:

Miten tämä kotitreenivalmennus ja sen sisältämät ohjatut treenit eroavat FlyingFysion ilmaisesta Instagram-treenisisällöstä? Nämä ovat pidempiä ja perusteellisempia treenejä, joissa saat enemmän ohjausta oikean suoritustekniikan kanssa ja joissa jokaista lihasryhmää harjoitetaan useamman sarjan verran. Treenit muodostavat kokonaisuuden ja ne on rakennettu niin, että viikon aikana koko kropan lihaksisto tulee kunnolla harjoitettua. Sinun ei tarvitse itse suunnitella ja pähkäillä ja yrittää muodostaa järkevää ja loogisesti etenevää treenipolkua, olen tehnyt sen puolestasi. Instagramin ilmaistreenit ovat pikatreenejä, joiden tarkoitus on innostaa treenaamaan, mutta ne ovat ainoastaan yksittäisiä, irrallisia treenejä. Tämän kotitreenivalmennuksen treenit tulevat vain valmennukseen osallistuvien käyttöön. Lisäksi saat itsellesi kattavan kehonhuoltotreenin, joka ei ole saatavilla muualla. Videosisällön lisäksi saat ”Ready for Workouts” -kotitreenioppaan, jonka avulla voit jatkossa itse alkaa rakentaa toimivia kotitreenejä itsellesi.

Jos tiedät jo nyt haluavasi mukaan, laita minulle viestiä joko Instagramissa, tai minna@flyingfysio.com ja kerro olevasi kiinnostunut. Alustavat ilmoittautumiset pyydän lähettämään to 15.4. mennessä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla su 18.4. mennessä. Mikäli sinulla herää kysyttävää tai haluat lisätietoa ennen päätöksen tekemistä, laita siinäkin tapauksessa rohkeasti viestiä. Vastaan mielelläni! 🙂

Lähde mukaan kehittämään lihaskuntoasi FlyingFysion johdolla!

Tästä pääset edelliseen postaukseen:

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email