Raskas Työ Vaatii Fiksut Treenit

Lihasvoima liitetään usein kilpaurheiluun tai vähintäänkin ajatellaan, että sen hankinta vaatii himourheilijan elämäntapaa. Jotkut puolestaan pelkäävät, että treenaamisen myötä elämästä tulee tylsää puurtamista. Hikoilua lihasvoiman hankinta toki vaatii, mutta tylsää sen ei tarvitse olla. Kuka tahansa voi tulla vahvemmaksi niin halutessaan. Myös juuri sinä!

Lihasvoimaharjoittelu on lääke, jota harva ottaa säännöllisesti -jos ollenkaan-, vaikka sillä on niin paljon positiivisia vaikutuksia. Pari kunnollista treenikertaa viikossa riittää säännöllisesti toteutettuna hyvän perustan hankkimiseen ja ylläpitämiseen. UKK-instituutin työikäisille laatimassa terveysliikuntasuosituksissakin mainitaan lihaskunnon harjoittamisen vähimmäissuositukseksi 2 x / vko.

Harjoittelu kannattaa toteuttaa niin, että se tukee sinua myös töissä (varsinkin jos työsi on fyysistä), vaikka terveyshyödyt ulottuvatkin koko elämääsi. Alla kuva laatimastani Flight Method -kaaviosta, jossa havainnollistan, mitä tekijöitä fyysisesti raskasta työtä tekevien kannattaa sisällyttää harjoitteluunsa ennalta ehkäistäkseen mahdollisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Tämä metodi kuvaa FlyingFysion toiminnan perustaa. Valkoinen teksti havainnollistaa lennon eri vaiheita lentokoneen parkkipaikalta laskeutumiseen. Nämä ovat vaiheita, joita ei voi ohittaa ja jotka toteutetaan jokaisen lennon yhteydessä. Musta teksti kuvastaa vastaavia vaiheita tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennalta ehkäisyssä fyysistä työtä tekevien arjessa ja harjoittelussa.

Teetkö fyysisesti raskasta työtä? Haluaisitko kehittää lihaskuntoasi, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun? Tuntuuko sinusta, että jotain pitäisi tehdä, mutta et tiedä millaisia treeniliikkeitä kannattaa valita ja kuinka usein niitä pitäisi tehdä? Olet etsinyt somesta treenivinkkejä ja yrittänyt koota niistä itsellesi jotain järkevää treeniohjelmaa tuloksetta ja kaipaisit vihdoin selkeitä ohjeita siitä miten treenata tehokkaasti käyttämättä kaikkea aikaansa ja energiaansa jumppaamiseen. Kuulostaako tutulta? Minulla on sinulle ratkaisu!

Ilmaisen oppaani avulla pääset alkuun. KLIKKAAMALLA TÄSTÄ pääset lataamaan oppaan itsellesi.

Opas sopii sinulle, jos:

  • Teet fyysisesti raskasta työtä
  • Haluaisit kehittää lihaskuntoasi treenaamalla kotona, mutta et tiedä miten
  • Lihaskuntotreenisi ovat tällä hetkellä epäsäännöllisiä tai niitä ei ole juuri ollenkaan
  • Haluat välttää jumit, krempat ja vaivat nyt ja tulevaisuudessa
  • Haluat selkeät ohjeet ja henkilökohtaisen tsemppaajan matkallesi

Oppaassa paljastan sinulle neljän askeleen metodin, jonka avulla ymmärrät miten päästä oikeasti kuntoon ja välttää muun muassa selkäjumit, niskavaivat ja olkapääkivut sekä saada lisää jaksamista töihin ja vapaalle. Lataamalla oppaan pääset myös treenaamaan kanssani! Oppaassa on linkki tehokkaaseen koko kropan treenivideoon, johon et tarvitse mitään välineitä. Treenataan yhdessä! Lataa opas tästä.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email