Välipalat, Jotka Eivät Vaadi Jääkaappia

Eikö työvuorolla ole mahdollisuutta pitää eväitä kylmässä? Vai lähdetkö kenties auton rattiin, ilman tietoa missä ja milloin saa ruokaa seuraavan kerran? Ei hätää, tämän postauksen avulla voit valmistaa maistuvia välipaloja mukaan otettavaksi.

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan reseptien alkuperäiselle sivuille 🙂

Porkkanakakkusmoothie / Meillä kotona
Avokado-vihersmoothie / Meillä kotona
Mustikka-energiapatukat / Kotiliesi
Maissikakkuvälipalat / Friggs
Kolmen aineksen välipalapatukat / Yhteishyvä
Appelsiini-banaanituorepuuro / K-ruoka

Itse teen jo kestosuosikiksi muodostuneen marjasmoothien mukaan lähes jokaiselle työvuorolleni. Resepti löytyy FlyingFysion YouTubesta, englanninkieliseltä videoltani, jonka pääset katsomaan tästä. Joskus tekee mieli saada eväisiin ja välipaloihin vaihtelua ja siksi kokosin tähän postaukseen myös vähän erikoisempia ideoita, kuten porkkanakakkusmoothien. Kyseinen smoothie on maidoton ja säilyy siten myös hyvän aikaa ilman jääkaappia.

Yllä olevien reseptien lisäksi valitsin tähän postaukseen neljä kätevää välipalaa, jotka voit napata mukaasi suoraan kaupan hyllyltä. Jos sinulla on kiire, etkä jaksa tehdä välipaloja itse, voit hyötyä näistä tuotteista! Valmistuotteissa kiinnitän itse huomiota suolan, sokerin ja kovien rasvojen määrään. Alla olevissa tuotteissa ravintoarvot ovat edellä mainittujen speksien valossa mielestäni hyvät. Toki taateleissa on paljon hedelmän omaa sokeria, eikä niitä kannata pussikaupalla syödä.

Granola-patukka (manteli-karpalo)
Maustettuja taateleita (näitä löytyy myös mustikan makuisina, mutta ne ovat suosittuja, joten hylly oli tällä kertaa tyhjänä)
Siemennäkkileipä
Valmissmoothie

Onko sinulla hyviä välipalavinkkejä? Tai jotain kestosuosikkia, joka lähtee aina työvuorolle tai reissun päälle mukaan? Kerro kommenteissa!

Joko luit edellisen postaukseni? Pääset siihen suoraan alta:

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email